Jag börjar se det så klart

I veckan lyckades jag gå på en kratta vilket resulterade i ett fett blåöga så jag nu för tiden ser ut som en slagen boxare.. hur snyggt som helst!! lovar! Toppade detta med att dra på mig årets superduper förkylning så att jag blev sjukskriven hela helgen.. Känner att veckan inte kunde ha blivit mycket bättre!! Det som räddade veckan var en road trip med päronen upp till Sundsvall idag för att ladda om batterierna, få lite kvalitets tid med hela la famillia och även lite handlande!!!
Nu väntas en ny arbetsvecka och en uppstigning vid halv 6 imorgon.. Livet leker! Tjingeling /krullis
Här är vad som hoppade ner i kassarna!


Long time since last time

Hallå där i blåbärsskogen!
Bloggen har blivit lite lidande på sistone eftersom jag lyckades kirra ett fett sommarjobb!!
Baah i tre veckor gäller tidiga mördar morgnar (måste kila upp vid halv sex lixsom!!) och sedan full fart hela dagen fram till 4 o'clock då man får pusta ut, ta av sig dom sjuka fashion arbetskläderna och cykla hem..
När man väl kommer hem känner man sig som en slagen hjälte så det är svårt att hitta krafterna att fixa nåt annat än att sova!
Nog tycka synd om mig själv prat hur jobbigt det är att samla vuxenpoäng och prova på vuxenlivet... Ska kila iväg och dra ihop världens godaste sallad och samla in lite duktig son poäng när jag ändå är i farten! Hej i svängen /Krullis
P.S från mig till er alla en överlevnadsmeoldi för sommarjobbet!
Maskinen – Buffalo Blues

Vår lilla stad (bildbomb bahh)

Följde med Mami till den stora staden Sundsvall i helgen och bilderna nedanför är vad som hängde med hem från resan! Låter bilderna tala sitt språk så slipper vi massa tråkig text...  Hej och hopp /Krullis
Sjukt snygg "Coca Cola" tisha och lite användbara strumpor från Tshirt store
Ett par super röda espandrillos från det så matchande märket espandrillos..
Ett röd & vit randigt, marin inspirerat linne från Blueprint
En ny favvo tröja från Ralph Lauren och även ett par sommar strumpor.

RSS 2.0